Produsul va fi livrat clientului in sistem de curierat door-to-door sau din punctele de ridicare Fan Courier,  conform optiunii clientului.

Produsele care au specificat LIVRARE GRATUITA/ TRANSPORT GRATUIT pe site-ul www.terramadre.ro, au transportul GRATUIT pe teritoriul Romaniei, in aria de acoperire a curierului.

Livrarea produselor se face prin serviciul de curierat rapid Fan Courier. Termenul de livrare este de 24-48 de ore din momentul predarii coletului catre curier.

In cazul stornarii comenzilor sau returului, costul de transport nu se returneaza.

Produsele comandate au asigurare, valabila pe intreaga perioada a transportului, pana in momentul livrarii.

IMPORTANT ! - In momentul in care ati primit/ridicat coletul de la curier, va rugam sa verificati integritatea coletului iar in situatia in care observati ca ambalajul este deteriorat ori vi se pare suspect (suspectati faptul ca a fost desfacut) atunci va rugam sa desfaceti coletul in prezenta curierului pentru a verifica continutul coletului. Orice probleme legate de integritatea coletului (colet spart, banda adeziva personalizata este rupta si inlocuita etc) ori de continutul coletului (produse lipsa, deteriorate, etc) va trebui sa le semnalati imediat pe procesul verbal de predare/primire al curierului si in prezenta curierului, in caz contrar societatea noastra nu este responsabila pentru integritatea produselor sau continutul coletului deoarece nu putem demara procedurile legale necesare intre societatea noastra si firma de curierat.

Va multumim.

Cum platesti

1. Plata numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. 

Pentru livrarea la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea. Daca exista livrari partiale, plata se va face esalonat, in functie de valoarea produselor livrate.

Pentru plata ramburs in numerar se percepe o taxa de ramburs.

2. Ordin de plata

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de terramadre.ro, si trimisa pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda, sau in urma confirmarii telefonice sau a discutiilor, direct in showroom, cu unul dintre consultantii nostri de vanzari.

Pentru achizitiile din magazinul online terramadre.ro, livrarea produselor se face dupa confirmarea platii facturii proforme emise, in conturile de mai jos.

3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!