Un nou concept-store

( de ce, cum și ce de la noi din Store )

Alimentele și mâncarea este cea mai bună formă de dialog și comunicare pe care am decis să o împărtășesc cu voi. 

Ce sunt ei zeci de ani, prin meseriile pe care le-am făcut, ca sa o iubesc și pe aceasta și sa devina o pasiune. De la turism - la managementul contabilității în Romania, de la țăran cu diploma - la mediație interculturala și transculturala în Italia, din toate aceste calificări și experiențe profesionale, am pus tot ce am învățat într-o noua abordare: realizarea, povestirea, testarea și darea mai departe a anumitor alimente. De la lume adunate și înapoi la lume date ... ce fel de lume? Familia, cercul de prieteni, vecinii si cunoștințele, colegii și partenerii de job, o lume din care facem parte, pe care o vedem, o ascultam și în care credem...

De ce? Pentru ca exista în acest magazin on-line, alimente originale,  naturale și certificate, ale căror gusturi, și provocări olfactive nu le cunoaștem bine, sau au fost uitate acolo, în rădăcinile și memoriile de la părinti și bunici ...Alimente originale, unice în felul lor, care ne exaltă gustul, care ne întorc la originile hranei simple și nesofisticate. Pentru ca provin direct de la țăranul cultivator și artizanul de rețete secretoase, din tradițiile milenare ale Italiei transmise prin rodirea  semințelor și plantelor din care s-au plămădit aceste alimente .

Vi le prezint ca fiind aceleași din "terra madre" și cu bunăstare. Vreau sa spun ca sunt identice cu cele din Italia, ca și la preturi și cu folos sau avantaj.

Mai simțiți  ceva din gusturile copilăriei când bunica va gătea chifteluțe din năut, sărmăluțe din hrișca si piure din bobi? Dar pateu din măsline ?

Cum ? Vino la sediul nostru din Badea Romeo 55 Vaslui, vis-a-vis de Primărie sa guști și sa simți aceste parfumuri “d’antan”. Te vom plimba prin dieta mediterana, patrimoniu Unesco și vei simți un nou concept al gustului de la mama lui de acasă.

Ești din alt oraș? Comandați confortabil de la pc sau prin telefon și va trimitem rapid prin curier. Aveți trimitere gratuita dacă veți opta prin una din soluțiile noastre de transport sau prin Pachetomat. Nu sunteți destoinic cu internetul? Puteți plăti și la primirea coletului, direct la curier.

Ce? Taralli in 4 gusturi ( rozmarin, chimen sălbatic, cu ceapa sau / și pizza ) întinși cu mana, da, asa ca nu e unul ieșit la fel cu celalalt... https://terramadre.ro/23-taralli

Lăsați-va purtat de armonia gustului de legume, orez, ovăz și alte cereale fără gluten: hrișcă, chinoa, mălai, etc... exprimat prin pastele italiene Felicia Bio fără gluten. Inspirați-va din rapidele rețete ale maeștrilor Chef italieni pe care le-am tradus pe site: https://terramadre.ro/10-gourmet?q=Categorii-FELICIA+--+paste+italiene+inovatoare

Sa ne preparam în 10 secunde un suc de bergamotto sau cocktail.. garnisit cu un pai COMESTIBIL... ei bine, Daaa!!..a fost inventat în Italia și asta...paiul comestibil care hrănește Natura si nu o sufoca cu plasticul ( evident, dacă nu-l mâncați dvs mai întâi ...pt ca e de 7 gusturi, ciocolata și menta, și....link: https://terramadre.ro/acasa/163-paie-comestibile-si-ecologice-150-bucata.html 

Sa simțim gustul exploziv al unui ulei extravirgin de măsline  presat la rece si decantat natural, ...iar restul ( cafea, confetti din migdale, boabele de cacao...etc..)...va las sa le descoperiți vizionând pe site www.terramadre.ro  

Ce ne place comunicam mai departe și putem influența pozitiv prin inspirație sau exemple  alternative unei diete monotone.

De ce nu? Alimentele sunt vectorii care, de la cultivarea plantelor, recoltare, plămădeala până la consum, pot ajuta la explorarea sinelui, depășirea rezistenței sau a refuzului, la deschiderea către nou și diferit, la experimentare cu forme naturale care sunt gustoase, sănătoase, plac și atrag atenția iubitorilor de bun si frumos.

Rezultatul unei idei bune este suma diferitelor interacțiuni cu voi, dragii mei colaboratori-clienți și șefi! Ma veți ajuta sa realizez acest proiect centrat pe valorile purității, fair-play-ului și colaborării profesionale, deoarece puterea rețelei este cea mai bună investiție pentru fiecare. Unde-s doi puterea creste, unde-s multi, rețeaua-i investiția cea mai sigură!

scrie.i-mi: irina.radu@terramadre.ro